Model.HeaderVisualTitle

Een zaal huren?

Flexibel, laagdrempelig en betaalbaar

Met twee professioneel uitgeruste theaterzalen, een gezellige foyer en het Theatercafé, kan Theater de Purmaryn omgetoverd worden tot een ideale plek voor een bedrijfsfeest of congres; van een intiem diner op het podium, een groot bedrijfsevenement in het gehele theater of een bijeenkomst in één van de zalen.

Wij kunnen alles regelen. Kaartverkoop, een gastvrij ontvangst, professioneel licht en geluid en vele catering mogeljkheden. 

Grote zaal
De grote zaal heeft een lijsttoneel (het toneel begint hoger dan de stoelen) en heeft 550 stoelen. Het podium heeft een speelvlak van 11 meter breed en 10 meter diep. De zaal heeft een klimaatbeheersingssysteem en er is infrarode geluidsversterking voor slechthorenden met of zonder hoorapparaat.

Kleine zaal
De kleine zaal is een vlakke vloer zaal, dit houdt in dat de tribune begint vanaf de vloer. De kleine zaal heeft 200 zitplaatsen en een speelvlak van 8 meter breed en 6 meter diep. Er is infrarode geluidsversterking voor slechthorenden met of zonder hoorapparaat.

Theater Café 
Theater Café de Purmaryn is een gastvrije host met een uitgebreide keuze. Jeroen en Yvette de Wolf denken graag mee om jouw evenement tot een succes te maken met een lunch, borrel of diner. Neem contact met hen op via 0299 432269 of email: info@theatercafedepurmaryn.nl

Rondleiding in Theater de Purmaryn