Model.HeaderVisualTitle

Partners & sponsors

Inspiratie, ontmoeting en verhalen

Ondernemer en theaterliefhebber?

In Theater de Purmaryn ontmoet je collega's, vrienden en (potentiële) klanten in een inspirerende omgeving.

  • Dé plek voor bedrijfspresentaties met professioneel licht, beeld en geluid in een kleine zaal met 200 comfortabele stoelen of in een grote zaal met 500 stoelen.
  • Ideaal om ongedwongen te netwerken in de foyer onder het genot van een hapje en een drankje.
  • Verbind jouw naam aan onze brand values door te adverteren in onze jaarlijkse seizoensbrochure of door vriend te worden.
  • Theater met diner, een complete traktatie voor genodigden. Een geweldig relatiegeschenk!

 

Stichting Vrienden van de Purmaryn

Theater de Purmaryn heeft al sinds de oprichting in 1990 een businessclub die het theater financieel ondersteunt. De 'Stichting Vrienden van de Purmaryn' is in het leven geroepen om de kwaliteit van het programma-aanbod te waarborgen en te verbeteren. In deze stichting hebben sponsors en bedrijven zich verenigd, die het theater en daarmee de stad een warm hart toedragen. Bedrijven die 'Vriend van de Purmaryn' zijn, kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen.

Als tegenprestatie voor het vriend zijn, ontvangen de vrienden onder andere voorrang bij de kaartverkoop, mooie plaatsen, gratis voorstellingen, korting op zaalverhuur en speciale vriendenavonden. Je kunt het lidmaatschap actief inzetten als onderdeel van jouw marketingmix, relatiemanagement of voor eigen personeel.

Geïnteresseerd? 
Neem contact op via info@depurmaryn.nl. Wij zorgen dat één van de bestuursleden contact opneemt voor een kennismakingsgesprek. Voor de nieuwe leden zal het theater aan het begin van het theaterseizoen een rondleiding door het theater verzorgen zodat je een kijkje kunt nemen achter de schermen.

 

ANBI Status - belastingvoordeel bij cultuursponsoring

Stichting Vrienden van de Purmaryn is een algemeen nut beogende instelling, een zogeheten ANBI. Deze status levert fiscale voordelen op bij schenking aan het theater.

Hierdoor kun je 1,25 keer het bedrag van de gedane gift in aanmerking nemen voor de giftenaftrek. Bijzonder pluspunt is dat een theater met een ANBI-status geen schenkbelasting hoeft te betalen. Dit betekent dat jouw volledige gift ten goede komt aan cultuur.

De grondslag voor de Anbi-status vindt u hier.

 

Vrienden van de Purmaryn worden?

Bedrijven die 'Vriend van de Purmaryn' zijn, kunnen profiteren van vele exclusieve voordelen. Je bent al Vriend vanaf € 840,00. Voor elke categorie geldt een andere jaarbijdrage per seizoen (van juni tot en met mei).

Voor meer informatie kunt u terecht bij Lisette Koers.
Email: ea.koers@depurmaryn.nl


Bekijk hier alle Vrienden van de Purmaryn: