Model.HeaderVisualTitle

Populaire Voorstellingen voor het Nieuwe Seizoen

Hardlopers

Het balkon is geopend voor onderstaande topvoorstellingen, zodat nog meer theaterliefhebbers kunnen genieten. Reserveer snel uw kaarten voor de volgende populaire hardlopers:

Onze Jordaan  neemt u mee naar de rijke geschiedenis en het levendige leven van de Jordaan. Deze hartverwarmende muzikale productie zit vol nostalgie en meezingers, perfect voor iedereen die houdt van Amsterdamse cultuur.

Mis ook niet Simon & Garfunkel Acoustic - Old Friends, een intieme akoestische avond met tijdloze klassiekers zoals 'Bridge Over Troubled Water' en 'The Sound of Silence'. Een unieke kans om de muziek van dit legendarische duo te ervaren.

Voor cabaretliefhebbers hebben we René van Meurs, bekend om zijn scherpe humor en herkenbare verhalen. Zijn nieuwste show zorgt gegarandeerd voor een avond vol lachsalvo’s. Daarnaast brengt Jan Jaap van der Wal zijn unieke humor en kritische blik op de maatschappij naar ons podium, altijd een publieksfavoriet.

Een bijzonder interactieve ervaring biedt Faulty Towers The Dining Experience. Geniet van een heerlijke maaltijd terwijl u wordt ondergedompeld in de hilarische wereld van Basil, Sybil en Manuel, geïnspireerd door de beroemde tv-serie 'Fawlty Towers'.

De show Opvliegers Girls on Fire 2  is een vrolijke en herkenbare voorstelling over vier vrouwen die de uitdagingen van de overgang met humor en energie tegemoet treden. Dit is een avond vol lachen, zingen en zelfreflectie.

Paulien Cornelisse brengt haar kenmerkende humor en unieke kijk op het dagelijks leven naar het podium in haar try-out, wat garant staat voor een avond vol slimme grappen en verrassende inzichten.

Tot slot is er de première van Klaas van der Eerden. Bekend om zijn energieke en veelzijdige optredens, belooft hij een avond vol lachen, muziek en entertainment.

Zorg dat u snel uw kaarten reserveert, want deze voorstellingen vliegen de deur uit! Zie onderstaand overzicht van alle hardlopers van komend seizoen!