Model.HeaderVisualTitle

Arrangementen

Maak jouw theaterbezoek compleet

Maak je theaterervaring compleet met een kopje koffie, thema-diner of een van onze speciale arrangementen. Indien je een arrangement hebt geboekt, graag eerst voor aanvang van de voorstelling aanmelden bij de grote bar. Laat je verrassen en geniet van alle extra’s die we te bieden hebben!

Pauze / nazit arrangement
Niet meteen naar huis maar nog even gezellig nakaarten? Dat kan, denk aan een Hollands plankje met ossen-, leverworst en oude kaas en een drankje uit Hollands assortiment. 

Speciaal arrangement
Deze arrangementen zijn enkel te bestellen bij de daarvoor geselecteerde voorstellingen. Denk aan een pinot grigio, prosecco of limoncello spritz arrangement. Deze zijn altijd na de voorstelling en niet aan een gereserveerde tafel. 

Lunch arrangement bij de koffieconcerten 
Na afloop van een koffieconcert is het mogelijk om gezamenlijk te lunchen in ons Theater Café. Een mooie gelegenheid om na te praten over het concert. Bestaande uit 3 luxe broodjes, yoghurt, fruit, verse jus en/of koffie en thee.

Thema diner 
Geniet van een heerlijk drie gangen diner, geheel in het thema van de voorstelling. Enkel te bestellen bij de daarvoor geselecteerde voorstellingen. Tafel blijft desgewenst beschikbaar tijdens pauze en na afloop.

 

Voor meer informatie neem contact op met het Theater Café via 0299 432 269 of mail naar info@theatercafedepurmaryn.nl