Model.HeaderVisualTitle

Spetterende voorstellingen onder schooltijd voor het basisonderwijs 2024/2025

Educatie

Spetterende jeugd- en familievoorstellingen, de jaarlijkse kerstproductie van De NKT Theaterschool, de grote zaal als podium voor de groep-8 eindmusical, het zijn maar enkele voorbeelden van wat Theater de Purmaryn voor jeugd- en jongeren te bieden heeft. Ook in seizoen 2024/2025 presenteren weer voorstellingen onder schooltijd voor het basisonderwijs.

Bij alle voorstellingen wordt educatief lesmateriaal, ontwikkeld door het gezelschap, beschikbaar gesteld. Wij zorgen ervoor dat de school dit tijdig ontvangt. Wil je het bezoek aan de voorstelling inbedden in een specifiek lesprogramma of bijvoorbeeld het theater gebruiken voor een culturele activiteit? Neem gerust contact op via educatie@depurmaryn.nl.

Programma voorstellingen onder schooltijd voor het basisonderwijs 2024/2025:

--------------

Praktische informatie

Kosten
Bezoek aan een voorstelling kost €7,50 per leerling, inclusief educatief materiaal en exclusief vervoer.

Inschrijven
LET OP! Inschrijven voor de voorstellingen kan tot en met vrijdag 5 juli 2024.

Stuur hiervoor een mail naar educatie@depurmaryn.nl met daarin:

  • De titel van de voorstelling die je graag wil bezoeken.
  • Eerste keus voor dag en tijdstip.
  • Tweede keus voor dag en tijdstip.
  • Geef aan voor hoeveel kinderen je een plekje wil reserveren.
  • Je contactgegevens bestaande uit je naam, e-mailadres en telefoonnummer en het adres waar we het educatiemateriaal naartoe kunnen sturen. Graag (ook) een telefoonnummer waar we je op de dag van de voorstelling op kunnen bereiken mocht er aanleiding toe zijn.
  • Het factuuradres.

Capaciteit
Per voorstelling zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Een inschrijving betekent niet automatisch dat deze wordt gehonoreerd. Als er te veel inschrijvingen zijn voor een voorstelling dan worden deze op volgorde van binnenkomst behandeld. Je ontvangt hier uiteraard zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk voor de zomervakantie, bericht over.

Begeleiders
We rekenen erop dat er voldoende (ongeveer 1 op 10 kinderen) begeleiders aanwezig zijn vanuit de school bij de voorstelling. Indien de capaciteit van de voorstelling het toelaat kunnen er meer begeleiders kosteloos bij de voorstelling aanwezig zijn.

Definitieve bevestiging en Factuur
Voor de zomervakantie ontvang je een definitieve bevestiging voor het bezoek aan de voorstelling. Ongeveer een maand voorafgaand aan de voorstelling wordt de factuur verzonden op basis van het aantal opgegeven leerlingen.

Vragen
Neem contact op met Sonja Rinkel via 06 29 29 38 61 of educatie@depurmaryn.nl.

Hieronder de voorstellingen die komend seizoen te zien zijn. Op volgorde van speeldatum.